Ons brede assortiment Amaryllisen

Red Lion

Amaryllis ‘Red Lion’ (Hippeastrum) is een echte klassieker! Het is een van de meest populaire amaryllissen voor de kerst. Uit elke steel die uit de bol komt, komen wel 4 tot 5 prachtige rode bloemen. De Red Lion is bij ons vanaf oktober tot en met december verkrijgbaar.

Baton Rouge

Baton Rouge is een hele exclusieve amaryllis. Tijdens de kerst is deze bloem erg populair om uw huis helemaal in de juiste sfeer te brengen. De Baton Rouge is bij ons beschikbaar vanaf half november tot en met december.

Jaffa

Jaffa is kenmerkend door zijn hele grote oranje bloemen. Deze bloemen geven tijdens de november en december maanden een warm gevoel in uw huis. De Jaffa is bij ons vanaf november tot en met december verkrijgbaar.

Casa Blanca

Casa Blanca is een witte amaryllis. Wat typerend aan deze amaryllis is dat hij erg stevige stelen geeft en opstaande bloemen heeft. De Casa Blanca is bij ons verkrijgbaar vanaf november tot en met december.

Royal Velvet

De amaryllis Royal Velvet is typerend door zijn mooie donker rode kleur. Dit geeft een erg koninklijke uitstraling! De Royal Velvet is bij ons verkrijgbaar in de maand december.

Naranja

De Naranja is een helder oranje amaryllis. Deze bloem geeft een mooie herfsttint en is erg geschikt om uw halloween feest te versieren! Deze Naranja is bij ons beschikbaar vanaf oktober tot en met december.

Mont Blanc

De Mont Blanc is een van mooiste witte amaryllissen die verkrijgbaar zijn. Met zijn extra grote bloemen en zware stelen is dit een van de grootste amaryllissen die er zijn. De Mont Blanc is bij ons verkrijgbaar vanaf oktober tot en met december.

Magic Green

Magic Green is een van de exclusievere amaryllisen. Met zijn tweekleurige bloem geeft hij een heel speciaal effect in uw bloemstukken. De Magic Green is verkrijgbaar vanaf oktober tot en met december.

Ferrari

De ferrari is de meest geteelde rode amaryllis op de markt. Ook bij onze kwekerij is de Ferrari het meest geteeld. Met zijn mooie stevige stelen en rode bloem is hij erg geschikt voor bij u in huis. De ferrari is bij ons verkrijgbaar vanaf oktober tot en met december.